Premium steel

Kunt u alleen genieten door te baden in zekerheid?!

Premium steel

Kunt u alleen genieten door te baden in zekerheid?!


IronPools 'ijzersterk in genieten '

null NAAR ELK GEWENSTE VORM TE BOUWENnull zowel boven als ondergronds te plaatsen

null Een oerdegelijke Hollandse constructie

null korte plaatsingstijd door prefab bad

null Energie zuining door isolatie naar wens

null (interne)trapvormen vrij te bepalen

null Interne technische ruimte mogelijk            

null Plug and swim module

IronPools   ' ijzersterk in genieten '

nullVolledig recyclebaar stalen bad

null Blijvend verplaatsbaar (veelal vergunningsvrij)

 Naar elk gewenste vorm te bouwen
Zowel boven als ondergronds te plaatsen

null Een oerdegelijke Hollandse constructie

null Geringe plaatsingstijd met prefab constructie

null Energie zuining door isolatie naar wens      

null (interne)trapvormen vrij te bepalen

null Interne technische ruimte mogelijk

 null Plug and swim module

Klaar met die rommel

Als zwembadbouwers willen kunnen omkijken naar iets moois, niet iedere dag hetzelfde bouwen. Juist genieten van de diverse persoonlijke producten die wij neerzetten bij klanten. Waar we mogen terugkomen om onderhoud te plegen door de kwaliteit die geleverd wordt.  'Dit is Pools4you en dit is wat we doen'  

Klaar met die rommel

Als zwembadbouwers willen kunnen omkijken naar iets moois, niet iedere dag hetzelfde bouwen. Juist genieten van de diverse persoonlijke producten die wij neerzetten bij klanten. Waar we mogen terugkomen om onderhoud te plegen door de kwaliteit die geleverd wordt. 

'Dit is Pools4you en dit is wat we doen'  

IronPools inclusief technische delen!

Zandfiltratie en zwembadpomp

Zandfiltratie voor het verwijderen van zwevend vuil en bezinkbare deeltjes. De combinatie met een passende zwembadpomp maakt het geheel af. 

Zwembadskimmer

+ skimmermand

De zwembadskimmer reinigt en circuleert uw zwembadwater terwijl u kunt genieten. In combinatie met skimmermand als voorfilter werkt uw zwembad voor u.

Zwembadlamp hallogeen

Om te zwemmen in de avonduren of voor een elegante uitstraling van uw paradepaardje, is een sfeervolle lamp essentieel. Optioneel in LED of RGB-led verkrijgbaar.

Richtbare inspuiter

Stroming in uw zwembad is van belang voor de reiniging, voorkomen van vuil en voor een goede warmteverdeling na uw warmtepomp. Deze inspuiter is instelbaar naar wens.

Tecnicá

Het hart van uw zwembad waar, alle aderen onlosmakend mee verbonden zijn.

Alle technische delen in een zwembad vormen samen een netwerk om u veilig en onbezorgd te laten genieten. Denk hierbij aan Temperatuur, Zoutgehalte, Chloor, PH-waarde, pomp efficiëntie, filtratie, verlichting, valsignalering, besturing van de afdekking, energie neutraal verwarmen, leidingwerk, computers t.b.v.. aansturing, reinigingsmodule en whirlpool bediening kortom te veel om op te noemen. 

Dit overzichtelijk en geordend verwerkt door vakmensen.


'de technische ruimte is De Handtekening van de zwembadbouwer'

Tecnicá

Het hart van uw zwembad waar, alle aderen onlosmakend mee verbonden zijn.

Alle technische delen in een zwembad vormen samen een netwerk om u veilig en onbezorgd te laten genieten. Denk hierbij aan Temperatuur, Zoutgehalte, Chloor, PH-waarde, pomp efficiëntie, filtratie, verlichting, valsignalering, besturing van de afdekking, energie neutraal verwarmen, leidingwerk, computers t.b.v.. aansturing, reinigingsmodule en whirlpool bediening kortom te veel om op te noemen. 

Dit overzichtelijk en geordend verwerkt door vakmensen.


'de technische ruimte is De Handtekening van de zwembadbouwer'

Kies een kleur

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Variatie in kleur

Een geweldige klassieker voor het zwembad, als je kiest voor een blauwe kleur zit je altijd safe. Blauw staat voor ontspanning, rust en kalmte, alles eigenlijk waarnaar we streven bij het ontwerp van een zwembad. Kleur van de lucht en de zee, blauw is zeer aanwezig in de natuur en past dus perfect in een tuin. Met deze heldere kleur geniet je van een zwembad met kristalhelder water en een natuurlijk blauwe  gloed.

Azure

VARIATIE IN KLEUR

De grijze kleur zorgt voor een moderne en tijdloze uitstraling. Grijstinten worden zeer regelmatig gebruikt in binnenhuisarchitectuur en buiteninrichting. Grijs is trendy omdat het goed contrasteert bij alle kleuren en materialen.

Een zwembad met een grijze kleur past net zo goed bij een strakke industriële inrichting als in een meer landelijke sfeer.

Cinza

VARIATIE IN KLEUR

Wat dacht je ervan om de eilanden in huis te halen ? De kleur Toscane in beige maakt van je tuin een echte vakantiebestemming. Hierdoor geniet je van een prachtig zwembad met turkoois en helder water en een wit zandstrand. Stel je eens voor dat je comfortabel op je ligstoel geïnstalleerd bent en het sprankelende water observeert, het lijkt wel een droom.

Toscana

Kies een trap

INOX

Hoogwaardige en robuuste RVS zwemtrap met 4 of 5 treden. Deze trap is uitgerust met antislip-profiel op de treden.
*Inbegrepen bij de standaard uitvoering.

encanto

Één geheel met het zwembad maar toch niet te veel ruimte opgeven? Met de hoektrap in uw IronPool loopt u binnen.
*vanaf €1250,- 

Igualda

Deze inlooptrap is rustgevend en stijlvol over de volle breedte van uw bad, met of zonder verlichting voor uw ontspanning 
*vanaf €1450,-

kies een model

Andirá                                2500x2400x1500mm

Van plungepool tot whirlpool, klein maar veelzijdig inzetbaar door een oerdegelijke basis. Ongeacht het formaat van uw tuin genieten van 6m² pure ontspanning. Net als de grotere baden verkrijgbaar met een trap of bank naar wens. Met de plungepool Andira haalt puur genieten in huis.

Andirá Tecnicá                3500x2500x1500mm

Geen (technische)ruimte? Met de zelfde inhoud als de Andirá alle voorzieningen onder 1 dak in de Tecnicá van IronPools. Of u nu kiest voor een cartridge of zandfiltratie, tussen chloor toevoegen en Elektrolyse. Alle elementen worden keurig voor u weggewerkt en hoeft u geen ruimte te creëren/op te offeren. 

Itaquai                                 4900X3000X1500MM

De musthave voor iedere tuin, een afmeting dat in bijna iedere tuin is toe te passen. Puur om lekker af te koelen of genieten van massagestralen in de inwendige trap ? Dit multifunctioneel in te zetten bad bied ruimte voor ontspanning in de gemiddelde tuin 

Itaquai Tecnicá               6000X3000X1500MM

Geen (technische)ruimte? Met de zelfde inhoud als de Itaquai alle onderdelen onder 1 dak in de Tecnicá van IronPools. Of u nu kiest voor een cartridge of zandfilter, chloor toevoegen of Elektrolyse. Alles wordt keurig weggewerkt en hoeft u geen ruimte te creëren/op te offeren.

Madeira                               5900x2450x1500mm

De strakke lijnen gecombineerd met ronde afwerkingen maakt dit bad een rustgevende blikvanger. De vrije hand in Design, functionaliteit, plaatsing en waterbeheersing laat u echt een uniek bad creëren. 

Genieten van een oerdegelijk, sierlijk en functioneel bad.

Madeira Tecnicá               7000/2450/1500mm

Geen (technische)ruimte? Met de zelfde inhoud als de Madeira alle onderdelen onder 1 dak in de Tecnicá van IronPools. Of u nu kiest voor een cartridge of zandfilter, chloor toevoegen of Elektrolyse. Alles wordt keurig weggewerkt en hoeft u geen ruimte te creëren/op te offeren.

Jacaré                                6900x3000x1500mm

De Jacaré is met zijn 20 m² zwemopppervlak net dat beetje meer genieten. Genoeg ruimte voor een inwendige trap en ook meters kunnen maken in combinatie met een optionele counterswim, dat maakt dit bad een welkome aanvulling op uw tuin. Met tecnicá of in uw eigen technische ruimte, een schat aan mogelijkheden.

Jacaré Tecnicá               8000X3000X1500MM

Geen (technische)ruimte? Met de zelfde inhoud als de Jacaré alle onderdelen onder 1 dak ingebouwd in de Tecnicá van IronPools. Of u nu kiest voor een cartridge of zandfilter, chloor toevoegen of Elektrolyse. Alles wordt keurig weggewerkt en hoeft u geen ruimte te creëren/op te offeren.

Tapajós                                       8900/3000/1500mm

Ruimte genoeg voor de recreant om ontspannen baantjes te trekken, dit ultieme familiebad met of zonder intern verwerkte trap geeft u de vrijheid om uw eigen zones te creëeren voor zowel ontspanning als sport.

Tapajós Tecnicá                      10000/3000/1500mm

Geen (technische)ruimte? Met de zelfde inhoud als de Tapajós alle onderdelen onder 1 dak in de Tecnicá van IronPools. Of u nu kiest voor een cartridge of zandfilter, chloor toevoegen of Elektrolyse. Alles wordt keurig weggewerkt en hoeft u geen ruimte te creëren/op te offeren.

Trombetas                        10900/3000/1500mm

Met deze zwembaan in uw tuin haalt u de wedstrijd naar huis, met zijn 10,9m lengte de ideale trainingsruimte. Door deze afmeting is ook de uitbreiding met interne technische ruimte mogelijk zonder veel ruimte verleis. Wilt u liever een groter bad? vraag naar de mogelijkheden. Al onze producten worden custom made verzorgd.

Trombetas Tecnicá        12000/3000/1500mm

Geen (technische)ruimte? Met de zelfde inhoud als de Trombetas alle onderdelen onder 1 dak inbouwd in combinatie met de Tecnicá van IronPools. Of u nu kiest voor een cartridge of zandfilter, chloor toevoegen of Elektrolyse. Alles wordt keurig weggewerkt en hoeft u geen ruimte te creëren of op te offeren.

* inclusief BTW, exclusief verlichting, massagestralen

Op zoek naar iets specifieks?

niet geschoten is altijd mis